Het licht gezien.

Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst

Het licht gezien.

Interieur
Hasselt 2007

Renovatie van de voorgevel en het interieur gesloten ééngezinswoning P.

Voor de renovatie van deze rijwoning hield de ontwerper de bestaande structuur maximaal intact. Alleen de klassieke kamerverdeling op de benedenverdieping werd opengetrokken. Daarnaast werd een annex over de twee verdiepingen bijgebouwd. Deze aanvulling is een grote vide waar de werkruimte van de eigenaar ingeschoven is. De open ruimte legt een link tussen de twee verdiepingen en haalt tegelijkertijd rijkelijk daglicht binnen.

Buiten kreeg de voorgevel een reinigingsbeurt en kreeg de garage een optopping met een verdieping. De badkamer kreeg er een knusse plek. Deze gevelstrook werd afgewerkt met hout waarin de garagepoort verwerkt is. De badkamer geniet van indirecte lichtinval dankzij deze gevelafwerking.

Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst
Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst
Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst
Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst
Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst
Egide Meertens Plus architecten woning Peters Riemst