... & Sleep

Pagina

Een doordachte plaatsing van opeenvolgende volumes en tussenruimtes is de rode draad doorheen het totaalproject. Achter de gesloten straatgevel gaan twee eengezinswoningen en een architectenpraktijk schuil, gevolgd door een garage onder het landschap en een kantooruitbreiding. Vandaag is een laatste inbreiding voltooid: het ontvangstpaviljoen vormt de onzichtbare schakel tussen architectenpraktijk en het Haspengouwse landschap.

Het paviljoen heeft door zijn verzonken plaatsing geen dominante uitstraling in het geheel, waardoor de ontworpen buitenruimtes optimaal tot hun recht komen: Een groene, deels overdekte tussenpatio is als een luchtige oase en een aangename plek om te vertoeven. Een groendak transformeert het paviljoen tot een buitenruimte op zich en leidt de tuin in de praktijkruimte binnen. Via een dakterras op de tweede verdieping heeft men een boeiend vergezicht op de omgeving.

De inox loopbrug vormt de fysieke verbinding tussen praktijkruimte en daktuinen en zorgt voor een snelle circulatie over het paviljoen naar de ondergrondse garage.

 

 

Heeft u (ver)bouwplannen, maar ziet u op tegen een verre verplaatsing? Na een oriënterend gesprek bieden we u de mogelijkheid te overnachten in ons nieuw ontvangstpaviljoen.

Contacteer ons voor meer informatie.