Gedetailleerd zonder franjes.

EMPA - Egide Meertens Plus Architecten - interior - black - white - bath - bathroom - green

Gedetailleerd zonder franjes.

Interieur
DALHAM 2017

Inrichting van een gezinswoning C.-S.

Dit interieurontwerp maakte deel uit van het architectuurontwerp van deze kleine woning in het Waalse Dalhem. Het interieur van de ietwat afgelegen woning kreeg op vraag van de eigenaren een uitgesproken wit en strak karakter. De keuze voor de compacte architectuur vertaalde zich in een ruimer budget voor het afwerkingsniveau. Dit vertaalt zich vooral in de details. Zo is onder andere de zwarte badkraan geïntegreerd in een dito tablet die over de volledige lengte van het bad doorloopt. Hetzelfde geldt voor de kraan van de inloopdouche.

Het interieur is sober en zonder franjes gehouden. Indirecte verlichting brengt sfeer bij het invallen van het donker.

EMPA - Egide Meertens Plus Architecten - interior - black - white - bath - bathroom - green
EMPA - Egide Meertens Plus Architecten - interior  - white - stairs